Nevet változtatott egy angol nő a Facebook kedvéért

2015.07.13. 13:53

Hivatalosan a korábbi álnevére változtatta a nevét egy londoni nő, hogy újra hozzáférhessen a Facebook-fiókjához. Az eredetileg Jemma Rogers nevű londoni nő álnéven hozott létre egy Facebook-fiókot, mert el akarta kerülni, hogy túl sokan jelöljék ismerősnek. A Facebook viszont nem szereti az álneveket, ezért írtak neki, hogy igazolja: valóban Jemmaroid Von Laalaa a becsületes neve. Mivel ezt nyilván nem tudta jogszerűen megtenni, küldött egy hamisított képet egy bankkártyáról, amelyen ez a név szerepelt. Másnap a Facebook felfüggesztette a fiókját.

Hiába írt nekik emailt, hogy elmagyarázza a helyzetet, a fiókja elérhetetlen maradt. Ezek után két lehetősége volt:

  • létrehoz egy új fiókot, és éli tovább az életét vagy
  • egy Facebook-fiók kedvéért megváltoztatja a nevét, és új bankkártyát, jogosítványt, stb csináltat.

Jemma Rogers Jemmaroid Von Laalaa úgy döntött, hogy neki igenis ér annyit egy Facebook-fiók, hogy a második utat válassza. Egyelőre mégsincs happy end, mert a Facebook még ezek után se engedte vissza a saját fiókjába, mindössze annyit válaszoltak, hogy "utánanéznek a problémának".

Tudom, hogy én teljesen idióta voltam, de a Facebook is nevetségesen viselkedik. Most már öt hete ki vagyok zárva a fiókomból, és elvesztettem az összes fotómat, üzenetemet, a kedves emlékeimet.

– mondta a hiába újjászületett nő.

Elindult az Indamedia média és marketing-kommunikációs kiadványa.

További szakmai tartalmakért kattints és kövess bennünket!

MEGNÉZEM
Ma is tanultam valamit 5

Megint 150 vadonatúj, izgalmas téma ismét meglepő válaszokkal

MEGVESZEM