Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
14 °C
28 °C

Lehet még online pornóban újat mondani

2015.08.07. 09:34

A Pornhub elindította a fizetős szolgáltatását, és ezzel a pornográfia Netflixévé válhat. A videós portálon havi 10 dollárért korlátlanul lehet fogyasztani a full HD felbontású tartalmakat, köztük exkluzív, egészestés filmeket is.

A prémium szolgáltatásnak hétnapos próbaidőszaka van, és a filmeket mobilon, tableteken és asztali számítógépeken egyaránt le tudjuk játszani. A vállalat azt ígéri, hogy a számlázás biztonságos lesz és diszkrét, előfizetőiknek 24 órás ügyfélszolgálatot tartanak fenn, és a tagságot bármikor le lehet mondani.

Természetesen itt nem áll meg a fejlődés: a Pornhub tervei közt szerepel, hogy a fizatős szolgáltatása jövőre már a virtuális valóságban is elérhető legyen. Ehhez már van egy kiegészítőjük is, egy Twerking Butt nevű szexjáték, amit VR-sisakkal együtt lehet használni. 

 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport