Eszter, Eliza
EUR 383,12 Ft
USD 357,65 Ft
14 °C
24 °C

Kijelzőt kapott a Raspberry Pi

2015.09.09. 10:28

Bár nagyon könnyű a Raspberry Pi-t hdmi-n keresztül kijelzőhöz csatlakoztatni, ez nem a legmobilabb megoldás. Kivéve persze, ha mindenhol, ahová megyünk, van tv vagy monitor. A Raspberry Pi gyártói felismerték a problémát és megalkották a hivatalos kijelzőt.

Az érintőkijelzős modul 800x480 pixeles, 7 hüvelykes és 60 dollárba kerül. Ha a felhasználó is úgy akarja, akár tíz ujjal is lehet rajta navigálni, kérdés milyen programot írnak rá.

Már meg is lehet vásárolni a kijelzőt és hogy teljes legyen az őrület, különböző színű kereteket is lehet választani hozzá. Persze ez pluszpénzbe kerül.

A Raspberry Pi egy mikroszámítógép, vagyis nem is teljes értékű számítógép, csupán a legfontosabb chipeket és csatlakozókat tartalmazó alaplap. Ehhez lehet hozzácsatlakoztatni a perifériákat.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek