Vilmos
18 °C
32 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Telepítés nélkül is használhatunk alkalmazásokat

2015.11.19. 14:21

A Google egy új szolgáltatást mutatott be Google nevű appjában, amellyel a felhasználók letöltés nélkül is ki tudnak próbálni új alkalmazásokat. Ha például a keresőben találunk egy alkalmazást, amely felkelti a felhasználó érdeklődését, ki tudja próbálni, hogy tényleg tetszik-e neki az és nem kell feltétlenül letöltenie.

App Streaming a neve ennek az új funkciónak és egyelőre csak néhány kiválasztott alkalmazással működik. Ezek főleg valamilyen szolgáltatást nyújtó appok, mint a Hotel Tonight, Chimani, Daily Horoscope, New York Subway.

A Google már korábban megengedte fejlesztőknek, hogy alkalmazásuk webes felületéről rögtön magában az alkalmazásba ugorjanak a felhasználók. A mostani fejlesztés ennek a továbbgondolása, az alkalmazás megnyitása helyett egy streamelt változatot nyitnak meg, ahol ki lehet próbálni néhány dolgot.

A streamelt változat az eredetihez nagyon hasonló lesz annak ellenére, hogy maga az alkalmazás ugye nincs rajta a telefonon. A szolgáltatás egyelőre még csak kísérleti verzióban van, de állítólag bármelyik Google Playen lévő alkalmazással működhet.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!