El lehet rejteni az exeket Facebookon

2015.11.20. 09:21

A Facebook az a hely, ahol mindenki megosztja élete fontos és kevésbé fontos eseményeit. Ebbe persze beletartoznak a romantikus kapcsolatok is.

Amikor egy kapcsolat véget ér, sokszor felmerül, akkor most milyen lehetősége van a két félnek Facebookon. A közösségi oldalt is elérték az ezzel kapcsolatos kérdések, így úgy döntöttek, lépnek az ügyben.

Mostantól olyan eszközöket tesztelnek, amelyek segítenek kezelni az exekkel való problémát. Amikor megváltoztatják azt, hogy milyen kapcsolatban vannak, akkor jönnek elő az új eszközök. Ezekkel egyszerűen lehet választani több lehetőség közül.

Az egyik, hogy sokkal kevesebbet lát a volt partner facebookos tevékenységéből, de nem kell megszakítani az ismeretséget, vagy esetleg blokkolni őt. Az ex posztjai nem jelennek meg a hírvonalban, a nevüket nem ajánlja fel a Facebook, amikor új üzenetet kezd írni a felhasználó. Egyszóval úgy próbálja alakítani a dolgokat, hogy minél kevesebbszer találkozzon szembe a felhasználó az exével.

twophones

Az is be lehet állítani, hogy a volt partner kevesebb tartalmat lásson a felhasználótól, kevesebb képet, státuszfrissítést. Meg lehet adni, hogy ki láthatja a partnerrel közös múlt képeit.

A lehetőségek egyelőre az Egyesült Államokban lesznek elérhetőek, és az ottani tapasztalatok alapján fogják kialakítani a végleges szolgáltatást.

Elindult az Indamedia média és marketing-kommunikációs kiadványa.

További szakmai tartalmakért kattints és kövess bennünket!

MEGNÉZEM
Ma is tanultam valamit 1-2-3-4-5

5 könyv
Több mint 600 meghökkentő, érdekes és tanulságos történet!

MEGVESZEM