Begyógyítja magát a táska, ha átlyukad

2016.03.06. 08:32

A Herschel táskagyártó is megérkezett az okosminden korszakába: megcsináltak egy kollekciót, amiben speciális anyagot használnak. A speciális táskákhoz a Sealtech nevű anyagot használják, amely meggyógyítja magát, ha kicsit elszakad vagy átlyukad. 

Shaped by innovation, the Sealtech Collection is ultra lightweight, water resistant and can recover from minor puncture damage. Link in bio.

Herschel Supply Co (@herschelsupply) által közzétett fénykép,

Az anyagban nejlonszálak vannak, amelyek kicsit elválnak egymástól, amikor valami átmegy a felületen, aztán később újra összegyógyulnak a részek. Ez persze nem állít meg egy golyót vagy egy késelőt, de ha mondjuk hanyagul a táskában nyitva felejtett toll tönkre tenné, akkor jól jön. 

A működésről egy nem túl jó minőségű, lényeget eléggé takaró videó is kering már az Instagrammon, de az azért látszik, hogy valami történik, volt, nincs lyuk:

Jamie Cormack, a  Sealtech alapítója azt nyilatkozta, hogy már két hete rendelkezésre áll ez a technológia, ami nagyon könnyű, mégis erős anyagot alkottak, ami ráadásul vízálló is, így pont jó hátizsákokhoz.   • Hírek
  • Bankszámla