László
19 °C
35 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Tökéletes álcázással csábít az új Opera

2016.04.21. 09:55

A tűzfalak megkerülése és a saját IP címünk elrejtése eddig sem volt lehetetlen, de ehhez olyan VPN kiegészítőket kell használni, amikért nem ritkán fizetni is kell. A VPN előnye, hogy megkerülhetők vele a régiókorlátozások; például akkor is használhatnánk vele a Netflixet, ha a szolgáltatás nem lenne elérhető Magyarországon.

Az Opera böngésző legújabb (fejlesztői) verziója viszont ingyenes VPN-t kínál: a használatával létrehozhatunk egy virtuális magánhálózatot,  elrejthetjük az IP címünket, és olyan szolgáltatásokhoz is hozzáférhetünk, amik itthon nem elérhetők.

A böngésző Windows és OS X operációs rendszerre egyaránt elérhető. A szolgáltatáshoz nem kapcsolódik adatforgalmi limit, így korlátlanul használhatjuk. A fejlesztői verzióban még csak három virtuális helyszín közül választhatunk – Kanada, Egyesült Államok, Németország –, de a fejlesztők azt ígérték, hogy a végleges verzióban több ország is elérhető lesz.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!