Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
14 °C
28 °C

Megöli a Windowst a Kindle Paperwhite

2016.08.26. 14:19

A Windows 10 legutóbbi frissítése, az Anniversary Update elég sok problémát okozott pár napja, sok gép lefagyott, nem működik több millió webkamera. Van viszont olyan hiba, amit azóta sem javítottak: több fórumozó szerint, ha bedugják a Kindle Paperwhite-ot a számítógépbe, teljesen lehal a rendszer.

Az Amazon e-könyv-olvasójának USB-s csatlakozása azonnal kék halált okoz a rendszerben, ha fent van a frissítés, az erről szóló hozzászólások ellepték a Microsoft fórumát. A hibaüzenet szerint a csatlakozás a partmgr.sys nevű fájlban okoz valami hibát, egy driver olyan memóriaterülethez próbál hozzáférni, amihez nincs joga. Úgy tűnik, mintha a Windows tárhelyként próbálná csatlakoztatni a Kindle-t.

Néhány hozzászóló szerint a hiba csak akkor jelentkezik, ha USB 3.0-s csatlakozóba dugják az olvasót, mások viszont arról írnak, hogy az USB 2.0-nál is összeomlás jön. Van, akinek mindig összeomlik a gépe, másnak nem minden bedugásnál. Javítás egyelőre nincs.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek