Végre hasznos lett a Linkedin

2016.09.23. 20:54

Személyre szabott online tananyagokat kínál a Linkedin közösségi portál a 450 millió tagjának. A kaliforniai vállalat másfél évvel ezelőtt vette meg az online oktatással foglalkozó Lynda.com-ot, így tett szert körülbelül kilencezer online kurzusra. Ezek a tananyagok mostantól a Linkedin Learning weboldalon is megtalálhatók, de csak a havonta fizető felhasználók férnek hozzá.

A kurzusokat a dolgozók és a munkaadók is kiválaszthatják, és a Linkedin elemzőeszközeivel nyomon tudják követni a haladásukat. A felhasználók hetente 25 új kurzust kaphatnak.

Az egyéni előfizetések mellett hamarosan megjelennek nagyvállalatokra szabott ajánlatok is, hogy akár az összes dolgozót be tudják fizetni némi továbbképzésre. A kínálatban a programozástól a könyvelésig minden megtalálható.

Jeff Weiner, a Linkedin vezérigazgatója nemrég bejelentette, hogy a képzés lett az egyik legfontosabb szolgáltatásuk, mert több elemzés is azt jósolja, hogy világszerte több millió állás fog megszűnni az új technológiák miatt. Ennek következményeként még több ember fog állást keresni, és alighanem frissíteni kell majd a tudásukat ahhoz, hogy sikerrel járjanak.   

Elindult az Indamedia média és marketing-kommunikációs kiadványa.

További szakmai tartalmakért kattints és kövess bennünket!

MEGNÉZEM
Ma is tanultam valamit 5

Megint 150 vadonatúj, izgalmas téma ismét meglepő válaszokkal

MEGVESZEM