Most már csak túlhevül a Galaxy Note 7

2016.09.26. 09:00

Egyre csak gyűlnek a problémák a Samsungnál a Galaxy Note 7 okostelefon körül. A mobilgyártónak 2,5 millió készüléket kellett visszahívnia gyulladásveszély miatt, ami önmagában is elég komoly veszteség – a cég értéke 26 milliárd dollárral zuhant az esetnek köszönhetően.

A Wall Street Journal most arról ír, hogy a cserekészülékek sem tökéletesek. Néhány ügyfél arról számolt be, hogy a telefonok túlhevülnek és gyorsan lemerülnek. A Samsung még nem erősítette meg ezt az értesülést, és nem közölte, hogy mennyi vevőt érint az újabb probléma.

Egyelőre annyit tudni, hogy a Samsung állítása szerint nem az akkuval kapcsolatos a probléma, és az incidensek elszigetelt esetek voltak, amelyek a tömeges gyártás hibáiból fakadnak. A Samsung október 1-ig nem ad el új Note 7-et, hogy időben le tudja zárni a visszahívási akciót. 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla