Koronavírus adatok

2021. dec. 08.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Natália
-2 °C
2 °C

Ha aggódik miatta, hogy elveszítené drága Apple fülhallgatóját, nyugodtan hagyja abba

2016.10.13. 15:59

Se vége, se hossza a siránkozásnak, amit a szaksajtó, a vásárlók, az audiofilek, a kábel- és csatlakozógyártók produkálnak, mióta az Apple eltüntette az iPhone 7-ről a jackaljzatot. A gyakorlatias kételkedők egyik első megjegyzése az volt, hogy ha az új iPhone-hoz fülbedugós, vezeték nélkül fülhallgatót adnak, vajon mennyire lesz könnyű elveszíteni őket?

Az aggodalom nem volt alaptalan. A Twitteren többen is panaszkodtak rá, hogy a vezeték nélküli füleseket sokkal könnyebb elhagyni. Érthető, két kis fehér, alig néhány centis, ondósejt formájú műanyagdarabra nehezebb nehezebb vigyázni, ha nem lóg ki belőlük 120 centiméter vékony kábel. És nehezebben esik bele a vécébe állva pisilés közben.

A 3d nyomtatásban utazó M3D Twisty Earbud Catchers nevű tokja ebben segíthet. Tulajdonképpen egy szövetszerű, de műanyagból készült kosárkáról van szó, amit fülbevalóként viselhetünk. A kosár jó eséllyel felfogja a kipottyanó füleseket, és kapásból a legjobb helyre nyúlhatunk, ha a használaton kívüli fülhallgatóinkat keressük.

Az M3D nem termékként árulja a Twisty Earbud Catcherst, csak a terveit tették közzé. Remélhetőleg egy másik cég is előrukkol majd egy, a divatérzékeny vagy heteroszexuális felhasználóknak is kedvező megoldással.