Eszter, Eliza
EUR 382,52 Ft
USD 356,55 Ft
14 °C
24 °C

Vicceskedett a wifivel, majdnem leszállt miatta a gép

2016.12.23. 11:56

A Virgin America repülője már javában úton volt San Franciscóból Bostonba néhány nappal ezelőtt, amikor a járat egyik utasának feltűnt egy Galaxy Note 7_1097 nevű hotspot a hálózaton.

Ahogy arról többször is írtunk, a Samsung legutóbbi csúcsmobilja, a Galaxy Note 7 a rövid karrierje alatt előbb bezsebelte a szakírók elismeréseit, aztán elkezdett nagy számban túlmelegedni, kiderült, hogy gyulladásveszélyes, a cég kicserélte, visszahívta, beszántotta, és azóta is próbálja elfelejteni, hogy létezett. És természetesen minden rendes légitársaság szigorúan kitiltotta a fedélzetéről.

Nem csoda, hogy amikor az utas jelentette, mit talált, a legénység rögtön felszólította Note 7-tulajdonost, hogy álljon elő. Miután senki nem jelentkezett, közölték, hogy ha kell, minden utas poggyászát átkutatják, amíg elő nem kerül a mobil. Mikor erre se vallott senki, a kapitány bejelentette, hogy a legközelebbi reptér felé kormányozza a gépet, ha nem adja ki a gazdája a veszélyes telefont.

Ekkor gondolta úgy az emberünk, hogy nem húzná tovább a dolgot, és szólt, hogy az ő hotspotját szúrta ki az utastársa, de a mobilja valójában nem is egy Note 7, csak gondolt egyet, és ezt a nevet adta a hálózatnak, nyilván viccből, bár nem biztos, hogy a többiek nevettek volna, ha emiatt a kapitány megszakítja az útjukat.

A reptéri vicceskedésnek persze nagy hagyománya van, elég csak a Jóbarátok – a 9/11-es terrortámadás miatt a sorozatból végül kimaradt – jelenetére gondolni:

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!



  • Vennék
  • Bankszámla