Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Google-asszisztenst mindenkinek!

2017.02.06. 10:00

A Google tavaly novemberben kezdte árulni a Pixel mobilokat, ezzel vetettek véget a népszerű Nexus-sorozatnak. A Pixel egyik legnagyobb újítása, hogy beépítették a Google mesterséges intelligenciáját, az Asszisztenst.

A Google-asszisztens egy hanggal irányítható segítő, amelytől mindenfélét lehet kérdezni és sok mindenre lehet utasítani. Nagyon hasonlít a Google Nowra, de a legfőbb különbség a kettő között, hogy az Asszisztens válaszolgat is, úgy lehet vele beszélgetni, mint egy emberrel.

Ezt eddig csak a Pixel mobilokba tették (és persze a Google Home-ba is, de az nem telefon). Vannak olyan hírek, hogy az LG G6-ban is lesz. És a legújabb, hogy a Google gondol régebbi hűséges vásárlóira is és néhány régebbi Nexusba is beleteszi.

Persze nem a legrégebbikbe, hiszen azok hardvere nem biztos, hogy megbirkózik az Asszisztens igényeivel. De például a Nexus 5x-be és a 6P-be tervezik valamelyik következő frissítéssel.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?