Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Távozik a Snapchat hirdetési igazgatója

2017.02.20. 14:06

Alig néhány héttel a hivatalos tőzsdei bevezetés előtt távozik a cégtől a Snapchat hirdetési igazgatója. Sriram Krishnan 2016 februárjában hagyta ott a Facebookot, hogy a hirdetési programokban segítse a Snapchat anyavállalatát.

A hírt először a Recode újságírója szellőztette meg, de Krishnan később a Twitteren is megerősítette, hogy valóban felmond a Snapnél, és visszamegy San Franciscóba.

Krishnan a Facebooknál a Google reklámbevételeire nagy veszélyt jelentő Facebook Audience Networkön dolgozott. A Snap azért csábította magához, hogy segítse a cég bevételszerzési törekvéseit.

Nem tudni, hogy Krishnan miért távozik a Snaptől, de az biztos, hogy a cég szempontjából elég rosszkor hozta meg a döntést. A Snapchat első nyilvános ajánlattétele március 2-án lesz a tőzsdén. A várható piaci értékét az elemzők 22 milliárd dollárra becsülik.