Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Megvan, mikor jön a Samsung új csúcsmobilja

2017.02.27. 10:11

Már egy hónapot se kell várnia annak, aki a Samsung legújabb zászlóshajójára, a Galaxy S8-ra kíváncsi. A dél-koreai cég a barcelonai mobil világkongresszuson tartott sajtóeseménye után ki is küldte a meghívókat a New York-i bejelentésre, így most már biztos, hogy március 29-én érkezik az új csúcsmobil.

Az S8-at a közönség és maga a cég is nagyon várja, utóbbi azért, hogy feledtesse a Note 7 kigyulladása és visszahívása körüli tavalyi balhét, előbbi pedig éppen azért, mert kíváncsi, hogy mit tud egy ilyen kellemetlen ügy után letenni a cég az asztalra.  Az S8 bemutatását nem siette el a Samsung, valószínűleg biztosra akartak menni, hogy ne ismétlődhessen meg a baki. 

Ahogy korábban írtuk, az S8-ról lehagyták az előlapi gombot, marad viszont a jackdugó, és USB-C csatlakozót is kap. A kijelzője 5,8 hüvelyk lesz, de a hétvégén már a nagyobb, 6,2-es S8 Plusról is szivárogtak ki részletek. Az S8-on fog bemutatkozni a cég saját hangvezérlésű digitális asszisztense, a Bixby is.