Emma
5 °C
10 °C

Állítólag sokkal jobb lett a Google Fordító

2017.04.19. 14:58

Google Translator ma egy sokkal pontosabb és jobb minőségű fordítást több mint 500 millió felhasználónak, beleértve az USA-ban is. Hála az úgynevezett neurális bevezetése fordítási technológia ma is várnak még pontosabb fordítást, amikor a felhasználók fizetnek angolról magyarra és vissza a szolgáltatást.

Nem érti? Na nem baj, folytassuk a Google fordításával
  • A Google Translate költ 140 milliárd világszerte naponta szóval 90 nyelvre. A minőség a fordítások ment keresztül nagy fejlődés, ennek eredményeként most pontosabb képet ad a fordítását a felhasználók számára.
  • A fordítási technológia neurális Google Translator sokkal okosabb, mint a mondat rendszerbe az eddig használt, ami képes volt lefordítani egész mondatokat helyett egyszerű kifejezéseket. Ennek eredményeként, a fordítások pontosabb ma, és lesz közelebb az emberek ténylegesen használni a nyelvet. Különösen abban az esetben a teljes mondatok, fordított szövegek lesz igazán érezhető, hosszú fejlődés.
Na jó, megkíméljük Önöket a szenvedéstől, íme az eredeti, jól érthető szöveg:

A Google Fordító mától sokkal pontosabb és jobb minőségű fordítást nyújt több mint 500 millió felhasználójának, beleértve a magyar felhasználókat is. Az úgynevezett neurális fordítási technológia bevezetésének köszönhetően mától még precízebb fordításokra számíthatnak a felhasználók, amikor angolról magyarra és vissza fordítanak a szolgáltatással.

  • A Google Fordítóval világszerte naponta 140 milliárd szót fordítanak le 90 nyelvre. A fordítások minősége nagy fejlődésen ment keresztül, ennek eredményeként mára sokkal pontosabb fordítást biztosít a felhasználóknak.
  • A neurális fordítási technológiával rendelkező Google Fordító jóval intelligensebb, mint az eddig használt kifejezés-alapú rendszer, amely már egész mondatokat képes fordítani, egyszerű kifejezések helyett. Ennek köszönhetően a fordítások mától sokkal pontosabbak lesznek és közelebb járnak majd ahhoz, ahogy az emberek a nyelveket ténylegesen használják. Főképp egész mondatok, hosszabb szövegek fordítása esetén lesz igazán érezhető a fejlesztés.