Iván
18 °C
30 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Évente egy hónapot elmobilozunk

2017.05.05. 11:33

Egyre több időt töltenek a felhasználók mobiltelefonjaikkal, egy új kutatás szerint havonta átlagosan harminc alkalmazást nyitunk meg. Ez a harminc alkalmazás az telefonokra telepített összes app harmada-fele.

Egészen gyakran használjuk alkalmazásainkat, naponta kilenc különbözőt nyitunk meg. A kutatásban azt is megnézték, hogy egyes országokban hány alkalmazást telepítenek a felhasználók. Japánban és Brazíliában száz felett van az egy mobilon lévő programok száma, de alig van ország, ahol nyolcvan alatti ez a szám.

Az iPhone-t használók több appot töltenek le, mint az androidosok, de az Android-tulajdonosoknál harminc százalékkal több a játék.

A mobilozással töltött idő is nőtt az előző évekhez képest, átlagosan két órát és tizenöt percet simogatjuk a kijelzőt. Dél-Koreában, Japánban és Brazíliában ez napi három óránál is több. Ha összeadjuk ezt az időt, az több mint egy hónapot elvesz egy évben az életünkből.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!