Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
14 °C
28 °C

Már okospornó is van a PornHubon

2017.06.29. 10:25

Nem elég, hogy a PornHub elképesztő mennyiségű hosszabb-rövidebb szexideót tartalmaz, most egy új kategóriával is bővítették a termékkínálatot. Egyes szexvideók ugyanis interaktívak lesznek: a képernyőn zajló történéseket konkrét impulzusok formájában átvihetjük bizonyos szexuális játékszerekre.

A PornHub a Fleshlighttal és a Kiiroóval szövetkezve hozták létre az új tartalmi kategóriát, ami a csatlakoztatott szexuális eszközökkel kompatibilis videókat tartalmazza. A videóban látott mozdulatokat a keretszoftver impulzusokká alakítja, és eljuttatja azokat a csatlakoztatott eszközökre. Ritmikusan rezgő vibrátor, ütemesen döngölő análintruder, el tudják képzelni, na.

Hogy az interaktív virtuális pornóban mekkora potenciál van, azt jól mutatja, hogy tavaly be kellett zárni a tokiói VR pornó fesztivált a túljelentkezés és a tömeg miatt.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport