Hortenzia, Gergő
8 °C
16 °C
Index - In English In English Eng

Ez lenne az iPhone 8?

2017.07.03. 12:41

Teljes az izgalom az Apple-rajongók körében, mert újabb szivárogtató állítja, hogy megszerezte az iPhone 8 modell dizájnját. Ahogy közeledünk a szeptemberi bemutatóhoz, annál több pletykát látunk majd.

A mostani pletykák viszonylag megbízható forrásból jöttek, ráadásul rögtön kettőtől, akik így kvázi meg is erősítik egymás értesüléseit. Az első forrás Steve Hemmerstoffer (Twitteren @OnLeaks néven szivárogtat a mobilpiaci történésekről), ő azt állítja, hogy egyenesen a gyárból jöttek a hírek az új iPhone-ról.

Eszerint az iPhone 8 vékonyabb lesz az eddigieknél, és 5,8 hüvelykes kijelzővel szállítják majd. Hátoldalán a kamera kitüremkedik, tehát nem simul majd bele a hátlapba, amit sokan szerettek volna. Érdekes, hogy most még az iPhone 7 Plusnál is nagyobb kijelzőt terveznek, viszont a vékonyabb perem miatt maga a mobil állítólag kisebb lesz.

A másik pletyka az Olixar nevű tokgyártótól érkezett. Az ő híreik megerősítik az előbbi értesüléseket a mobil nagyságáról és formájáról. A dizájnt tehát lehet ismerjük, de arról még semmit nem tudunk, hogy belül milyen lesz a mobil. legalábbis semmi biztosat.