Árpád
-2 °C
4 °C

Beszáll a csevegőbizniszbe az Amazon

2017.07.17. 09:46

A kereskedőóriás Amazon.com állítólag saját csevegőalkalmazást készít Anytime néven, és már kérdezgeti az ügyfeleit arról, hogy milyen lehetséges funkciókat találnának hasznosnak. Az AFTV News kiderítette, hogy az Anytime egy igen jól felszerelt szolgáltatás lesz, amely 

a közösségi portálok riválisává válhat.

Lesz benne üzenetküldés, hang- és videóhívás, képmegosztás, matricák és gifek. Az Amazon szempontjából valószínűleg az a legfontosabb, hogy a felhasználók nemcsak egymást tudják elérni, hanem vállalatokat is, hogy termékeket tudjanak vásárolni tőlük. Mindezt biztonságos és titkosított kapcsolaton valósítja meg az Amazon.

Ez a rendszer tökéletes kiegészítése lenne az Alexa nevű személyi asszisztensnek, hiszen lehetővé tenné, hogy az emberek a hangvezérelt eszközökön át csevegjenek és telefonáljanak, és ehhez ne egy másik cég szolgáltatását vegyék igénybe, hanem csakis az Amazonét.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?