Év végén jöhet az új Apple Watch

2017.08.07. 13:11

A Bloomberg szerint az Apple egy új Apple Watch modellen dolgozik, amihez nem lesz szükség külön iPhone-ra. A saját internetkapcsolattal bíró okosóra év vége felé kerülhet a boltokba. A Daring Fireball szerzője, John Gruber azt írja, az új óra újratervezett formatervet kaphat.

Ha igazak az értesülések, az Apple Watch nem fog függeni az iPhone-unktól, amit sokan az Apple Watch egyik fő limitációjának tartottak. Az óra főbb funkcióit – amikhez internetkapcsolat szükséges – gyakorlatilag csak az iPhone-nal érhetjük el: a zenestreamelést, a hívásindítást vagy az üzenetek fogadását.

A hírek szerint az amerikai szolgáltatók – az AT&T, a T-Mobile és a Verizon – egyaránt árusítani fogják a mobilnetes Apple Watch-ot.

Az eszközhöz az Intel fogja gyártani az LTE modemeket. Az Intelnek ez nagy siker: évek óta próbálnak alkatrészeket gyártani az Apple mobil eszközeihez. Az Apple fő beszállítója mostanáig a Qualcomm volt; ők gyártották a modemet az iPhone-hoz és más hordozható Apple-eszökökhöz.  • Hírek
  • Hírek