Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Hat kütyü, amit biztosan hazavinnénk az IFA-ról

Mindenki elájult ettől a kamerától

Csillogó szemmel nézett mindenki, akinek elmeséltük, hogy mit tud az Insta360 One kamera, és mi is háromszor mentünk vissza a cég standjához, hogy még egy kicsit játszhassunk vele.

Elképzeltük, hogy a tengerparton leszúrunk a homokba egy szelfibotot, rá a kamerát, a gyerek meg rohangálhat, ahová csak akar, az utólagos szerkesztésnél úgyis megoldható, hogy mindig ő legyen a középpontban. Oké, a 360 fokos videózás egyik lényeges eleme éppen az, hogy a néző szabadon körbenézhet, ám egy kanapén vagy íróasztalnál ülve nem mindig tudunk teljesen körbeforogni a fejünkre húzott VR-sisakban.

Önpusztító drón menti meg a szülőket

Eddig három távirányítós helikoptert kapott a fiam, és mindegyikben tönkrement valami kulcsfontosságú alkatrész, amit a többedik alkalommal azért már drága lett volna újra pótolni. Az Airblock azonban direkt darabokra eső drónt árul, aminek a propellereit mágnes rögzíti a központi egységhez, így nem eltörik, csak szétesik. A Kickstarteren előrendelni lehet, a boltokban pedig azt írják, hogy nagyon várt termék, amivel egyetértünk.

Ááááááá.......Áááááááááá......Ááááááá

Megvan az Ace Ventura című filmből az a jelenet, amikor Jim Carrey egy teraszajtónál üvölt, mint a sakál, hogy a hangszigetelésre hívja fel a nyomozók figyelmét? (Ha nem, akkor itt a segítség.) A Sony zajszűrős fejhallgatója is hasonlót tud, egy kis csavarral, és kevesebb ordibálással.

Még mindig a show legjobb mobilja

Az LG összerakott egy tök menő csúcsmobilt, hatalmas kijelzővel, jó kamerával, és kimagasló hangminőséggel. Már megírtuk , hogy szerintünk az LG G6 elbújhat mellette.

Bónuszként még a CAT új középkategóriás mobiljait megemlítenénk, mert azok nagjyából minden mostoha körülményt kibírnak, és tök profin tudnak tölteni a saját aksijukról egy másik készüléket. Megadhatjuk, hogy a mobil töltöttségéből mekkora részt akarunk megtartani, és mennyi mehet át a másik eszközbe.

Az IFA-ra borotválkozni megy ki az ember

Meg fogat mosni, többek közt, bár vannak olyan vélemények, hogy a jómódú németeknek igazából azért jó az IFA, mert ott meg tudják nézni azokat a hiperdrága gépeket, amiket aztán hazamenve rögtön meg is tudnak rendelni. Ez a miniborotva nagyon megtetszett, mert a fene akar 50-70-100 ezer forintért villanyborotvát venni, amikor tízezerért is kaphat ilyesmit. Csak a fejét kell pár havonta lecserélni. Mármint a borotvának. 

Tévét csak nagyot, vagy laposat