Albert, Lipót
3 °C
12 °C

Hajlamos szétnyílni az új iPhone

2017.09.30. 21:31

Az Apple vizsgálja a panaszokat, amelyek arról szólnak, hogy az új iPhone 8 Plus egyszerűen szétnyílik az oldalán, mintha a képernyőt valami kinyomná a helyéről, írja az Independent. A lap szerint a közösségi médiában jelentek meg képek ilyen esetekről. Az egyiknek a tulajdonosa azt mondta, hogy töltés közben sikerült a mutatvány.  Azt állította, hogy öt napja volt meg neki a készülék, és a hivatalos töltővel töltötte. 

Egy másik vásárló Japánból jelentette, hogy az iPhone 8 plus eleve úgy érkezett a dobozban, hogy szét volt nyílva. Az Apple annyit közölt, hogy két beszámoló miatt vizsgálódnak, de ennél többet nem árult el a lap kérdésére. Az Independent úgy tudja, a problémát az akkumulátor megduzzadása okozhatja, és nem jelent biztonsági kockázatot.

 

Azt sem tudni egyelőre, hogy elszigetelt esetekről van-e szó, vagy konstrukciós, illetve gyártási hiba állhat-e a háttérben. 

Az Apple két hete, még a hivatalos szeptember 22-i bemutatás előtt kezdte kiszállítani az első iPhone 8-asokat a vásárlóknak. A készüléket csatlakozó nélküli töltővel és továbbfejlesztett kamerákkal dobták piacra.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?