Csütörtöktől kapható az új iMac Pro

connectivity combined break large
2017.12.13. 12:20

Az Apple bejelentette, hogy csütörtöktől lesz megvásárolható legújabb asztali számítógépük, az iMac Pro. A nagy teljesítményű gép az Egyesült Államokban 4999 dollárba fog kerülni.

A macOS operációs rendszer alatt Intel Xeon processzorok dolgoznak, lehetőség van AMD grafikus kártyával bővíteni, és tetszetős szürke (space grey) fényezést kapott.

4999 dollárért csak az alapkonfigurációt kapjuk meg. Ha szeretnénk 128 gigabájt memóriát, 4 terabájtos merevlemezt, vagy a legmodernebb, 18 magos Xeon processzort, az igencsak feltornászhatja a végleges árat. De kell is a nagy teljesítmény, mert a 27 hüvelykes képernyő felbontása 5120*2880 képpont – 5K Retina Display, ahogy az Apple nevezi.

display large
Fotó: Apple

A specifikációk az Apple hivatalos oldalán érhetők el.

(Business Insider)

(Borítókép: Apple)

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás