Hedvig
4 °C
15 °C

Néhány Galaxy Note 8 aksija is problémás

2017.12.28. 09:40

Egy évvel a Galaxy Note 7 ügye után megint meggyűlt a Samsung baja az akkumulátorokkal. Ezúttal szerencsére szó sincs vészhelyzetről, nem hevülnek túl a telefonok, ám felhasználók beszámolói alapján a teljesen lemerített Galaxy Note 8 és S8 Plus mobilokkal előfordul, hogy nem ébrednek fel többé.

A Samsung saját közösségi fórumain is panaszkodnak páran a jelenségről - írja az Android Authority portál. Amikor a telefon tényleg teljesen lemerül, 0 százalékra, és ezután kikapcsol, egyes esetekben semmit sem reagál a bedugott töltőre, de még a töltést jelző picike led sem kapcsol be.

Elég jól kezeli a helyzetet a Samsung, reagál a panaszokra, és a szakértőik azt javasolják az ügyfeleknek, hogy vigyék vissza a készüléküket garanciális cserére.

Most még nem tudni, hogy mekkora problémáról van szó. Az biztos, hogy a modern telefonok akkumulátora nem szereti a teljesen lemerült állapotot, úgyhogy a Note 8-nál és más mobiloknál egyaránt érdemes odafigyelni a töltésre, hogy időben jusson energiához a készülék.