Auguszta
4 °C
18 °C
Index - In English In English Eng

Hogyan lehet kriptovalutával irtózatosan sok pénzt keresni nagyon rövid idő alatt?

loopx-currency-1
2018.02.13. 17:18

Minden a bitcoin-milliomosokról meg a videokártyákkal bányászfarmot építő kriptodiggerekről szól, a kevésbé bonyolult termékekhez szokott befektetők meg csak néznek maguk elé ostobán, mint Henry Ford a szovjet komcsik ötéves terveire. De egy vállalat megtalálta a tuti módszert, amivel tényleg elképesztően sok pénzt lehet keresni kriptovalutázással.

A bravúr a LoopX-nek sikerült. Sikerük titkát néhány pontban össze lehet foglalni:

  1. Keress egy csomó pénzes, de hülye befektetőt, akik nem értik, hogy a proprietary trading algorithm (szabadalmaztatott kereskedő algoritmus) nem egy szuperhatékony kriptovaluta-kerekedelmi technológia neve, hanem egy hülye buzzword, amivel könnyen megvezethetők a fogalmatlan mazsolák.
  2. Hintsd el, hogy a szoftvereddel másodpercenként tízezer műveletet lehet végrehajtani, több mint százféle valutával.
  3. Ígérj hetente több mint tízszázalékos profitot, amit minden héten ki is fizetnek. Így nem lesz idejük a huhogókra hallgatni, akik azzal riogatnak, hogy ez csalás.
  4. Szervezz initial coin offeringet, ami nagyjából ugyanaz, mint a tőzsdei nyilvános ajánlattétel, legalábbis a lényege ugyanaz: több millió dollárt kell leszakítani a nagy megtérüléssel kecsegtetett befektetőkről.
  5. Szervezd meg a befektetési platform indítását egy februári napra.
  6. Mielőtt még eljönne ez a nap, töröld a hivatalos weboldaladat, a Facebook-oldaladat,  meg a Twitter-, YouTube- és Telegram-fiókodat, hogy a webcache-ből derüljön ki, hogy a hülye befektetőid összesen 276 bitcoinnal és 2446 ethereummal gazdagítottak.
  7. Tűnj el a szem elől, és verj a seggére az így megkeresett vagyonodnak.

Ugye, hogy nem is volt olyan nehéz?

(The Next Web)