Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Durva átirányítási hibát találtunk a Facebookon

2018.02.22. 10:54

Bizarr hibát vettünk észre a Facebookon, és ennek következményeként a magyar média egy részének elérhetetlenné vált az oldala a közösségi portálon.

A hiba valamiért azokat az oldalakat érintette, amelyeknek számmal kezdődik a nevük: többek közt a 444.hu, a 24.hu, a 168 Óra nevére kattintva tapasztaltuk azt, hogy tök idegen külföldi emberek oldala jött be, amikor az oldal nevére kattintottunk. Néhány oldalnál viszont azt írta ki a Facebook, hogy a tartalom nem elérhető. 

Először úgy tűnt, hogy csak a magyar médiát érinti a dolog, de találtunk más példákat. A 220 Volt elektronikai kereskedés oldala, a 360 Bar Budapest oldala is tévesen irányította át a netezőket.

ELÉRHETETLENNÉ VÁLT A 9GAG is

Találomra kipróbáltunk néhány külföldi címet is, így például a 2PacForever, az 1000Studio.co, a 69ilove és a 666 Church of Satan is teljesen más oldalra irányította át a netezőt.

Képernyőfotó 2018-02-22 - 11.10.05.png

A Facebook regionális képviselője elmondta nekünk, hogy tudnak a hibáról, és egyelőre keresik az okát.

Frissítés:

Csütörtök dél körülre a Facebook javította a hibát, az oldalak ismét rendesen működnek.