Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

100 millió ember használja a Prezit

2018.04.26. 15:00

Kilencedik születésnapján jelentette be a Prezi, hogy megvan a 100 milliomodik felhasználójuk, azt viszont most sem árulták el, hogy közülük mennyien fizetnek elő a szolgáltatásra. Annyit tudunk, hogy 360 millió nyilvános prezi van, és a zoomolható, térben előadható és/vagy párbeszéd alapú prezentációikat eddig több mint 3,5 milliárdszor nézték meg.

Mivel a bővülés a Prezi fejlesztői és értékesítői csapatára is igaz, a társaság saját székházba költözik San Franciscóban, és az épületet ugyanaz a Gensler nevű cég tervezte, amely a Facebook irodáját megalkotta.

Új pénzügyi vezető is csatlakozott a Prezihez Narayan Menon személyében, akinek több mint 20 éves tapasztalata van Fortune 50-es cégek vezetésében. Menon korábban a Microsoftnál dolgozott a Skype-ot felügyelő csapatban, ezt megelőzően pedig a Ciscónál tíz éven át.

A Prezinél most körülbelül 330-an dolgoznak, a fejlesztők többsége Budapesten és Rigában, míg az értékesítők zöme San Franciscóban van.