Aliz
6 °C
14 °C

Bevágódott az LG G7 ThinQ

2018.05.02. 22:07

Hónapok óta szivárognak a hírek az LG felől, és most hivatalosan is bemutatkozott a G7 nevű csúcsmobiljuk. Nagyjából minden igaznak bizonyult, ami eddig kiderült.

  • bevágás van a kijelzőn
  • saját gombot kapott a Google Segéd
  • mesterséges intelligencia - AI - van a kamerában

Ezek a legfontosabb dolgok, amikről tudni kell.

Képernyőfotó 2018-05-02 - 22.01.47.png

A kamerában dolgozó AI annyit tesz, hogy felismeri a témát, ennek megfelelően állítja be a színeket, a telítettséget és a kontrasztot. Állítólag sokkal jobb a kamera fényérzékenysége, világosabb képeket készít félhomályos környezetben, ami az egyik legáltalánosabb fejlődési irány manapság a telefonos kamerák esetében.

Hangban ad némi extrát az LG a többiekhez képest, a 32 bites kvad-DAC ebben a telefonban is megtalálható, akárcsak a G6-ban és a V30-akban. Ennek köszönhetően nagyobb hangerőn is tiszta hangok szólalhatnak meg a telefonra kötött vezetékes fülesekben. Igen, az LG megtartotta a jackdugót, sőt, ezen keresztül akár a 7.1 csatornás hangot is támogatja (DTS:X virtuális térhatással).

Képernyőfotó 2018-05-02 - 22.04.13.png

Az LG G7 víz és porálló, az árát azonban még nem közölték. 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?