11:00, November 28.
Kamerun 3
Szerbia 3
al-Dzsanúb Stadion G csoport
14:00, November 28.
Koreai Köztársaság 2
Ghána 3
Education City Stadion H csoport
17:00, November 28.
Brazília 1
Svájc 0
974 Stadion G csoport
20:00, November 28.
Portugália 2
Uruguay 0

A Google egy 21 éves csodagyerekkel az élen mobiljátékokba kezd

2018.05.03. 09:43
A Google különösebb hírverés nélkül létrehozta a saját social gaming startupját, a cél betörni a mobiljátékok piacára.

Az új cég, az Arcade csak az egyike lesz a Google új leáényvállalatainak, a vezetője pedig egy még ma is leginkább csak csodagyerekként emlegetett srác. Michael Sayman még 17 évesen kezdett a Facebooknál, gyakornokból egy év után fontos munkatárs lett, aki amolyan tinédzser-szakértőként  magyarázta az idősebbeknek, hogy mi is a középiskolás korosztály viszonya a technológiához és csatolt részeihez.

Sayman tavaly átigazolt a Google-höt (illetve annak anyacégéhez, az Alphabethez), ahol most megcsinálták neki az Arcade-ot. A startup a haverokkal közös mobil játékok piacára lép be, az első általuk fejlesztett app nyáron jelenik majd meg. Sok részletet még nem mondanak a terveikről, de annyit azért lehet tudni, hogy a játékosok nem valamelyik már létező közösségi oldalon keresztül tudnak majd belépni, egyszerűen a telefonszámukkal hozhatják majd létre az accountjukat.

A Google Plus kudarca után a Google nagyjából feladta, hogy valódi riválisa legyen a Facebooknak social mediában, de azért kisebb projektekkel, mint egyes appok, időről-időre próbálkoznak valami hasonlóval – úgy tűnik, most megint megpróbálnak erre ráerősíteni.  • Hírek
  • Bankszámla