Ödön
1 °C
11 °C

Végre eltüntethetjük a Facebook-falunkról a macskás képeket, a focit vagy Sorost

2018.07.04. 13:12
A Facebook beizzított egy új funkciót, amivel bármit eltüntethetünk a falunkról, amivel nem szeretnénk találkozni, akár Schobert Norbit is.

A frissítés után meg lehet adni majd, hogy milyen keresőkifejezéseknek megfelelő találatok ne jelenjenek meg a hírfolyamunkban, a némítás automatikusan 30 napig lesz érvényes.

Ez nagyjából annak a tavalyi fejlesztésnek a kiterjesztése, amivel időlegesen a megunt ismerősök és csoportok posztjaitól lehet megszabadulni, anélkül, hogy kikövetnénk az illetőt.

Az új „Keyword Snooze” gomb még nem él, majd a következő Facebook-frissítésnél fog aktiválódni. Egyszerűen a posztok jobb felső menüjében lesz egy olyan lehetőség, hogy a posztból automatikusan felkínált kulcsszavak egyikére-másikára klikkelve beállítsuk, hogy milyen hírekkel nem szeretnénk a következő egy hónapban találkozni. Ez nem érinti a kapcsolódó reklámokat, azokat akkor is látni fogjuk, ha nem szeretnénk.

Előfordult már, hogy el kellett olvasnod egy spoilert a neten, mielőtt láttad volna a sorozatod legújabb epizódját? Vártál már éveket egy filmre, hogy aztán a kedvenc bloggered árulja el a sztori végét? Mindannyiunkkal megtörtént. Hogy megelőzzük a jövőbeli szívrohamot, elkezdtük tesztelni a hírfolyam szabályozásának soron következő bővítését, a Keyword Snooze-t

– promotálja az új fejlesztést a Facebook saját blogján. Arról, hogy ez mikor lesz mindenkinek elérhető, még nincs információ.

Ön mit tüntetne el először a faláról?

 • 1501
  Németh Szilárdot
 • 1182
  a migránsokat
 • 908
  a kecskesajtos rukkolasalátákat gránátalmás balzsamecettel, fenyőmaggal
 • 780
  a foci VB-t
 • 731
  Coelhót
 • 636
  a 823 évenként előálló naptári egybeeséseket
 • 634
  mások nyaralós képeit
 • 526
  Hajdú Pétert
 • 301
  a spoilereket

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?