Ödön
1 °C
11 °C

Gif-szelfikkel is lehet mostantól nyomulni a Tinderen

2018.07.06. 15:51

A profilfotók mellé jöhetnek mostantól a 2 másodperces mini GIF-ek is a csajozni/pasizni/önmagukat megmutatni vágyóknak. A Tinder áprilisban vezette be egy-két országban tesztjelleggel az új Loops featúrát, ez az, ami most már minden országban éles.

via GIPHY

A dolog annyi, hogy a fényképek mellett mostantól a felhasználók könnyen tudnak faragni egy 2 másodperces mozgóképet is magukról egy mobilról feltöltött videóból. Kábé, mint az Instagramon a Boomerang, csak itt nem magával az alkalmazással lehet videózni, meg kel nyomni egy feltöltés gombot is, de talán ez menni fog.

via GIPHY

A Tinder mindezt a több dinamikával reklámozza, meg persze azzal, hogy így mindenki még többet tud mutatni magából a potenciális érdeklődőknek, szemléltetheti például görkorcsolya és bungee jumping tudását, vagy hogy milyen ügyesen teszi szájába a töpörtyűt vereshagymával, le sem esik.

via GIPHY

A Tinder azt tervezi, hogy az eddigi hathoz képest hamarosan kilenc fotót vagy videót tud majd mindenki megosztani a profiloldalán, ami bizonyára még nagyszerűbben lefedi a portfóliót.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?