Hortenzia, Gergő
-2 °C
8 °C

Egy spanyol cég keresztezte a Segwayt és a Vespát

golf
2018.07.10. 17:41

A barcelonai Bel & Bel nevű kisvállalkozás megépítette az ikonikus Vespa robogó által inspirált Segwayt – írja a Highsnobiety. A cég kifejezetten járművek átalakítására szakosodott. Építettek már fotelt SEAT 600-ból és VW Bogárból is. Ezen kívül asztalt, széket, sőt hűtőszekrényt is készítettek már járművek felhasználásával.

A Z-Scooternek elnevezett járgány három jármű alkatrészeiből épült. Az alapokat a Ninebot által gyártott Segway adja, a formáját a Vespának köszönheti, míg az erejét a Tesla szuperlítium akkumulátora biztosítja. A járgány 20 kilométer/óra maximális sebességet képes elérni, hatótávolsága pedig legfeljebb 35 kilométer.

Mivel könnyen szétszerelhető és szállítható, népszerűbbé válhat mint a konkurenciája. Szintén előnyt jelenthet számára, hogy kilenc színben is elérhető, és bármilyen minőségű talajon tud közlekedni jó rezgéscsillapítású gumijainak köszönhetően. Az alábbi videón megtekinthető, hogyan működik.

Aki kedvet kapott hozzá, 2 millió forint körüli összegért megrendelheti innen.

(Borítókép: z-scooter.com)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?