Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Új kartonokkal bővül a Nintendo Labo

2018.07.27. 10:10

A Nintendo bejelentette, hogy hamarosan új kartonokkal bővítik az áprilisban megjelent Labo-játékcsomagot. A kivágható és hajtogatható kartonokat a tablet alapú konzol képernyőjéhez, illetve kontrollereihez csatlakoztathatjuk, amik így új értelmet nyernek: építhetünk horgászbotot, zongorát, robotokat, és ezeket matricákkal díszíthetjük.

A Labóról készített videónkat itt lehet megnézni:

Az új kartonokat a Nintendo Vehicle Kit néven forgalmazza, és autót, tengeralattjárót, illetve repülőgépet építhetünk belőle. A játékok a tévé képernyőjén játszhatók; a járművek közül úgy választhatunk, hogy beléjük illesztjük a Joy-Con kontrollereket. A játékokhoz még gázpedál is lesz, ami még élethűbbé teszi az irányítást.

Leírva talán bonyolultan hangzik, de mozgásban már egyértelmű a dolog:

Az első Labo csomagban, a Variety Kitben is szimulálhattunk járműveket: megépíthettük vele egy motorkerékpár gázkarját, amit egy későbbi frissítés után már a Mario Kart 8 Deluxe is támogatott.

(The Verge)