Újít az Instagram

2022.12.18. 07:48
Új funkciót vezetett be az Instagram, amelynek köszönhetően a felhasználók mostantól sokkal könnyebben állíthatják helyre a feltört fiókjaikat.

A Meta tulajdonában álló közösségi oldalt többször is kritizálták már amiatt, hogy a platform használata közben problémákba ütköző felhasználóknak vajmi kevés segítséget nyújt. Most azonban egy olyan újítást tettek közzé, amely segítségével megkönnyíthetik a felhasználók dolgát. 

A vállalat hivatalos oldalán tette közzé a közleményt, amely szerint az új funkciónak köszönhetően minden felhasználó gyorsabban és hatékonyabban tud segítséget kérni bármilyen probléma esetén. 

Az instagram.com/hacked oldalt például azért hozták létre, hogy aki a bejelentkezéssel vagy egy feltört fiókkal küszködik, annak csak néhány adatot kelljen megadnia a hiba elhárulásához.

A feltört fiókok visszaállításának több módja is van, például: meg kell adni kettő korábbi jelszót, vagy meg kell kérni két követőt a személyazonosság igazolására. Egy másik újítása a cégnek, hogy jelvényekkel jelzik a felhasználónév mellett a fiókok hitelességét. 

Aranyköpések

Könyv az életünkről, mindennapjainkról, azok nehézségeiről 14 kortárs író egy inspiráló novelláskötetben

MEGVESZEM

Elindult az Indamedia média és marketing-kommunikációs kiadványa.

További szakmai tartalmakért kattints és kövess bennünket!

MEGNÉZEM
Ma is tanultam valamit 1-2-3-4-5

5 könyv
Több mint 600 meghökkentő, érdekes és tanulságos történet!

MEGVESZEM