Konrád
5 °C
17 °C

Hódmezővásárhely

2010.10.22. 14:01
4 hozzászólás

Az Emlékpont mellett, a rendszerváltás előtti Magyarország szocialista szobrainak árnyékában ért váratlanul a délután negyed kettő, pedig ilyenkor már az M5-ösön szerettem volna robogni Kecskemét felé. Ehhez képest még Szegeden sem vagyok, a kedvenc halászcsárdámat sem értem el Algyőn, bár az az Étteremkalauz szerint már úgyis szar. Az egyetlen vigaszomat az a sütemény jelenti, amit szállásadóimtól kaptam. Meg hogy újra mérhettem, lássuk az eredményt: a Telenor láthatóan nem nagyon tud elszakadni a 3G-s rendszertől, a kötelezőnél nem akar többet hozni. A Vodafone csökkenő lelkesedéssel csatlakozik saját hálózatához, de akkor legalább igazi 3.5G-hez méltón kirúgja a ház falát, a T-Mobile meg az arany középútra esküszik.

És akkor némi statisztika: csütörtök reggel óta 610 kilométert tettem meg 7 óra 32 perc alatt, tehát továbbra sem sikerült hoznom a száz kilométer per órás átlagsebességet annak ellenére, hogy csak a valódi utazással töltött időt számoltam bele a képletbe.

Hódmezővásárhely
Telenor
Letöltés: 2300 kbit/s
Feltöltés: 130 kbit/s
T-mobile
Letöltés: 3900 kbit/s
Feltöltés: 1300 kbit/s
Vodafone
Leltöltés: 7300 kbit/s
Feltöltés: 1750 kbit/s

Mai fogyasztásom: két pirítós reggelire felvágottal és mackósajttal, egy szendvics, egy Túró Rudi, egy tea, egy narancslé, víz és némi házi sütemény. Gyászos, tudom.