Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Outlook nem találni pst, számítógép nem látni telefon

2007.05.03. 16:09
54 hozzászólás

Előre leszegezném, hogy nem használok Outlookot, mert bár nem érdekelnek a nyílt forráskód evangelistái, azért a Thunderbird tényleg sokkal jobb. (Azért régebben próbáltam, iszonyatosan hülye, nemhogy a spameket nem képes megtanulni, még a saját foldereiben is rosszul osztja szét a leveleket, és még millió hasonló bosszantó dolgot említhetnék.) Azonban a telefonomon is Windows fut, így az természetesen csak Outlookkal hagyja magát szinkronizálni. Egyébként a szinkronizáció is csak azért érdekes, mert így a gépen (az Outlookban) is megvannak a telefonszámaim, ha a telefonom exitálna, mondjuk.

Na össze is kötöttem otthon a két eszközt, hogy összefésüljem az időközben megváltozott listákat, mire az ActiveSync közölte, hogy ő csak két számítógépet ismer (valóban a munkahelyi gépemmel, illetve annak elődjével is szinkronizáltam), de ezt itt nem. És új gépet hozzáadni nem lehetett, tehát a két eszközt nem sikerült bemutatni egymásnak, bár elvileg ismerniük kellett volna egymást, hiszen korábban sikerült már a művelet. Az agyvérzést elkerülendő, gondoltam, gyorsan elindítom az Outlookot, addig sem ütögetem a billentyűzetet az íróasztalhoz.

De az Outlook az ActiveSync mellé állt a harcban, és közölte, hogy nem találja a .pst-t. Persze az átlagjúzer honnan a fenéből tudná, hogy mi az a .pst, mindegy, a lényeg, hogy az Outlook ebben tárol gyakorlatilag mindent, és most meg kell keresni (és azt honnan tudná, hogy hol keresse?). Szóval, C:\Documents and Settings\ stb., fájl kijelöl, okéra rábök. Erre ez a trágyalé közli, hogy az F:\Documents and Settings\ stb. helyen, tehát az F meghajtón nem talál pst-t. Milyen F meghajtó? Ki mondta, hogy F? Honnan veszi? Miért?
Aaargh.
(Nézd, ha valaki haldoklik, nem vési még oda, hogy "Aaargh".)