Hedvig
8 °C
22 °C
Index - In English In English Eng

Outlook nem találni pst, számítógép nem látni telefon

2007.05.03. 16:09
54 hozzászólás

Előre leszegezném, hogy nem használok Outlookot, mert bár nem érdekelnek a nyílt forráskód evangelistái, azért a Thunderbird tényleg sokkal jobb. (Azért régebben próbáltam, iszonyatosan hülye, nemhogy a spameket nem képes megtanulni, még a saját foldereiben is rosszul osztja szét a leveleket, és még millió hasonló bosszantó dolgot említhetnék.) Azonban a telefonomon is Windows fut, így az természetesen csak Outlookkal hagyja magát szinkronizálni. Egyébként a szinkronizáció is csak azért érdekes, mert így a gépen (az Outlookban) is megvannak a telefonszámaim, ha a telefonom exitálna, mondjuk.

Na össze is kötöttem otthon a két eszközt, hogy összefésüljem az időközben megváltozott listákat, mire az ActiveSync közölte, hogy ő csak két számítógépet ismer (valóban a munkahelyi gépemmel, illetve annak elődjével is szinkronizáltam), de ezt itt nem. És új gépet hozzáadni nem lehetett, tehát a két eszközt nem sikerült bemutatni egymásnak, bár elvileg ismerniük kellett volna egymást, hiszen korábban sikerült már a művelet. Az agyvérzést elkerülendő, gondoltam, gyorsan elindítom az Outlookot, addig sem ütögetem a billentyűzetet az íróasztalhoz.

De az Outlook az ActiveSync mellé állt a harcban, és közölte, hogy nem találja a .pst-t. Persze az átlagjúzer honnan a fenéből tudná, hogy mi az a .pst, mindegy, a lényeg, hogy az Outlook ebben tárol gyakorlatilag mindent, és most meg kell keresni (és azt honnan tudná, hogy hol keresse?). Szóval, C:\Documents and Settings\ stb., fájl kijelöl, okéra rábök. Erre ez a trágyalé közli, hogy az F:\Documents and Settings\ stb. helyen, tehát az F meghajtón nem talál pst-t. Milyen F meghajtó? Ki mondta, hogy F? Honnan veszi? Miért?
Aaargh.
(Nézd, ha valaki haldoklik, nem vési még oda, hogy "Aaargh".)