Szilárda
2 °C
7 °C
Index - In English In English Eng

Sztahanovista a Total Commander

2007.11.21. 07:28
52 hozzászólás
Olvasónk olyan szépen összefoglalta kedvenc szoftveréhez fűződő intim viszonyát, hogy azt lényegében változtatás nélkül lehozzuk.


Szeretem a Total Commandert. Mindenre jó. Mindent megcsinál. Töröl, szinkronizál, FTP-zik, másol. Régóta dolgozom vele. Ehh... dolgozunk EGYÜTT. Közösen. Már ismerjük egymás gondolatait is. Igen, ő is az enyémet. Kijelölöm, mit akarok másolni. De ő tudja, hogy mást is akarok. Nem kell azt kijelölni, majd ő tudja. Félszavakból is... Előbb átmásolja, amit kijelöltem, mert ugye az biztosan fontos nekem, mi másért jelöltem volna ki. Másolja....10%....50%....90%....99%....kész? Dehogy! Ha végez vele, nem hagyja abba. Folytatja azzal, amit még amúgy is másolnék, csak épp elfelejtettem kijelölni. 101%....105%.....ki tudja hol a vége? Hiszen a jövő héten is fogok majd másolni valamit. Miért ne csinálná meg most azonnal? Tudod...amit ma megtehetsz....
Hogy az eset mennyire komoly, jól mutatja egy másik olvasónk esete, akinek meg egyenesen 329 százalékosan sikerült a másolás. Soha rosszabb napot!