Koronavírus adatok

2021. dec. 06.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Ambrus
-4 °C
3 °C

Kiszivárogtak Xenu titkai

2008.01.21. 11:25
Az /i/nsurgency hackercsapat feltörte a Szcientológia Egyház egyik szerverét, és közzétette százezer dolláros tanfolyamok anyagát, ahol az egyház titkos tanait ismerhetik meg a beavatott hívek.

Vasárnap éjjel kürtölte világgá az /i/nsurgency hackercsapat, hogy feltörték a Szcientológia Egyház szervereit, és megszerezték azokat a dokumentumokat, amiknek a tartalmát több tíz-, vagy akár százezer dolláros tanfolyamokon tanítja az egyház a híveinek, hogy azok magasabb tudatszintre kerülhessenek, és előrelépjenek az egyház hiererchiájában.

We did it for lulz

A nagyjából 150 oldalnyi szöveget a Xanga blogszolgáltató egyik oldalán tette közzé a magát Splongcatnek nevező hacker, annyi kommentárral, hogy "we did it for lulz", vagyis azért csinálták, hogy mindenki jókat röhöghessen.

Xenu, a szcientológia hitének központi figurája a Kés/alatt tévésorozatban.

Bár az esetet az egyház még nem kommentálta, valószínűleg pereskedés lesz a vége, ahogyan a szcientológusok, és a titkaikat kiszivárogtató kiugrott tagok közti konfliktusok esetében szokás. Ilyen emlékezetes eset volt a szcientológusok összecsapása az őket leleplező South Park készítőivel, vagy a BBC-vel. Mivel a lordxenu blogon már több mint 24 órája elérhető a dokumentum, nem valószínű, hogy azt véglegesen el tudják majd takaríttatni a netről.