Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ez volt hétfőn a tech rovatban

2006.07.10. 17:32
0 hozzászólás

Kiderült, hogy átalakul a médiavalóság, a digitális TV és az IP protokoll együtt igencsak átalakítja a televíziózás jövéjét. Megírtuk mik a legfőbb trendek, mi várható, mikor élvezhetjük a minden földi jóval kecsegtető szép új televízió-világot?

Az amerikai űrhivatal repülője, a Discovery legénysége sem tétlenkedett. Miután végigizgulták a vébédöntőt (ketten az olaszoknak, ketten a franciáknak szurkolva), és beigazolódott, hogy mégsem sérült a hajó hővédő pajzsa, Michael Fossum és Piers Sellers másodszor is űrsétára indult.

A Microsoftnak nem a legszebb nap volt a hétfő, ugyanis az Európai Bizottság úgy döntött, a jövőben akár napi hárommillió eurós büntetést is kiszabhat a szoftveróriásra, ha nem teljesíti kötelességeit. A szoftvergyártót 2004-ben büntették meg domináns piaci helyzetének kihasználása miatt, de a cég nem felelt meg az Unió követelményeinek, ezért újabb büntetésre számíthat.