Aliz
6 °C
14 °C

Színes iPod nanók jönnek?

2006.07.11. 16:28
0 hozzászólás
Az AppleInsider szerint az Apple új borítást készít az iPod nanónak. Az ügy hátterében az lehet, hogy a társaságnak nem sikerült olyan házat készítenie a vékonyka lejátszóhoz, ami ne karcolódott volna. Pontosabban sikerült, de addigra már a vásárlók többségében rögzült, hogy jobb óvatosnak lenni a sorozattal.

A lap szerint az új nanók borítása hasonló lesz, mint amilyet korábban a miniknél megismerhettük. Az egyik kolléga a hír hallatán mutogatni kezdte évek óta használt, karcmentes lejátszóját, a mini háza tehát kiállta az idő próbáját. Nem úgy az én nanóm: ez már a második sorozatból való, így sokkal jobban állja a strapát, de mégis jobban megviselte az elmúlt fél év, mint elődjét az elmúlt két év.

A hírek szerint az új nanók a minikhez hasonlóan számos színben lesznek kaphatók, úgyhogy rövidesen jöhetnek a rózsaszín meg kék lejátszók.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?