Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Gyengén teljesített az amerikai T-Mobile

2006.07.17. 16:06
0 hozzászólás

A német T-Mobile amerikai leányvállalata az elmúlt negyedévben jelentősen a várakozások alatt teljesített. A Focus magazin értesülései szerint a mobilcég április és június között 650 ezer új ügyfelet szerzett, pedig eredetileg 900 ezer fős bővülésből indultak ki.

A Deutsche Telekom alá tartozó cégek között eddig kiugró növekedést nyújtott az amerikai mobiltársaság. Az üzleti év első negyedévében a  T-Mobile USA még egymillió új ügyfélről számolhatott be. Ezáltal a forgalmat 756 millió euróval sikerült növelni.

A T-Mobile-tól a konszern negyedévente egymillió új ügyfél szállítását várta. A feltételezések szerint a visszaesést a kötelező szerződési idő egyről két évre növelése okozhatta. Jelenleg a több mint 20 millió ügyféllel rendelkező T-Mobile USA a negyedik legnagyobb mobilcég az országban.