Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Még mindig a régi memória kell

2006.07.18. 13:59
0 hozzászólás
Egy felmérés szerint minden várakozással ellentétben még 2006-ban is több DDR-modult adnak el, mint DD2-est. Az Intel már két évvel ezelőtt temette a régi technológiát, csak a felhasználók meg nem hülyék: nem cserélik le a régit, ha gyakorlati értelemben semmivel sem jobb az új. A tesztek szerint legalábbis rendszerszinten csak a 800 megahertzes DDR2-esek hozzák stabilan a 400 megahertzes DDR-ek sebességét.

Idén az első negyedévben összesen 5 milliárd dollár értékben vásároltak memóriákat a júzerek, írta meg az Inquirer. A modulok 55 százaléka 512 megabájtos volt, és 58 százaléka még a régi, DDR-technológiát használta.

A piac legnagyobb szereplője a 20 százalékos piaci részesedésű Kingston volt, a második A-Datának csak hat százalék jutott.