Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Betiltanák New Yorkban a gyilkos iPodot

2007.02.08. 15:55
0 hozzászólás

Egy New York-i demokrata szenátor szerint a gyilkos iPodok felelősek a városban bekövetkezett közúti balesetek jelentős részéért: egy 23 éves fiatalembert például a múlt hónapban  azért ütött el a busz, mert belefeledkezett a zenehallgatásba.
Carl Krueger, többek között a szenátus energiaügyi és telekommunikációs bizottságának tagja egész egyszerűen megtiltaná a hordozható lejátszók használatát az úttesten való átkeléskor. "A kormánynak kötelessége, hogy megvédje az állampolgárait" – mondta Krueger, aki szerint "az elektronikus kütyük használata olyan pontra ért, hogy az már nemcsak járványszerű, hanem jelentős közbiztonsági krízist okoz". Krueger a szabálysértőket – gyalogosokat, kocogókat és kerékpárosokat – 100 dolláros bírsággal büntetné.