Nárcisz
7 °C
15 °C
Index - In English In English Eng

Ha veszel nekem egy sárkányt, a seggemre tetovállak

2007.03.09. 12:19
6 hozzászólás

Túl lassan gyűlik a pénz a World of Warcraftban, gondolta Ghosti, aki a Garithos nevű szerveren küzd az elemekkel, és amióta megjelent az online játék kiegészítő csomagja, a Burning Crusade, csak egy szárnyas hátasra (epic flying mount) vágyik. A kiegészítőben 6000 aranypénzért megvásárolható állatok hátán minden eddiginél gyorsabban lehet haladni a WoW-ban, a vele járó státuszról nem is beszélve; a baj csak az, hogy 6000 arany az nagyon sok, van, aki egy élet munkájával sem tud annyit összetarhálni.


Ghosti, aki profilja szerint 21 éves, Ausztráliában lakik, szereti a buta tetoválásokat, illetve nyilvántartott szexuális bűnöző (ez nyilván vicc, csak rossz), a Garithos.com fórumán kihirdette, hogy ha a többiek hajlandók neki összedobni a hátashoz hiányzó 4000 aranyat, a seggére tetováltatja a Garithos nevét és jelmondatát, miszerint "nyeld le, különben a szemedbe megy" (swallow or it's going in your eye).

Több sem kellett a lelkes WoW-ozóknak, ötvenes-százas tételekben összeadták a pénzt, majd örömmel nézték a YouTube-on, ahogy Ghosti bevonul a tetoválószalonba, és a tű alá fekszik. Íme: