Ákos, Bátor
4 °C
10 °C

Egy érv az upgrade mellett: májustól a vistások is xboxozhatnak

2007.03.14. 15:38
0 hozzászólás

"Lisáról kiderült, hogy nő, és szőke, mégis tud bánni a Vistával, például amikor modern technológiában jártas férje Unót játszik az Xboxon (a férjek kedvenc időtöltése világszerte), ő, Lisa simán be tud kapcsolódni a játékba vistás pc-je segítségével. Aztán megjelent a férj is a színpadon, mindketten leültek egy kanapéra, és olyan jót multiplayereztek, hogy ihaj. Ezen a ponton valaki a közönség soraiból hangosan horkolni kezdett, de valaki vesén somhatta, mert hamar elhallgatott." – írtuk januári helyszíni tudósításunkban a Las Vegas-i konzumelektronikai expó, a CES Bill Gates által színesített megnyitójáról.

Nos, ez az álom válik valóra májusban, amikor is a Microsoft végre megnyitja a pécét használó tömegek előtt az eddig csak az xboxos tömegeknek elérhető játékszolgáltatását, a Live-ot. A május 8-i időpont egybeesik a Microsoft Halo 2-jének bemutatójával, így addig mindenképpen érdemes beszerezni vagy egy Xboxot. Vagy egy Vistát.
Az első valóban cross-platform játék, vagyis amelyben egymásnak feszülhetnek a pc-s és az xboxos csapatok, a Shadowrun lesz -  az a mostani tervek szerint júniusban jelenik majd meg Xboxra és pc-re, de XP-re már nem, csak Vistára. Ha eddig volt öt jó érv, meg hat jó érv, meg tíz jó érv az upgrade ellen, akkor most itt van egy mellette.