Olivér
5 °C
8 °C

Klikkeljen Magyarországért!

2007.05.08. 13:36
21 hozzászólás
Az egér gombjának nyomogatásával elérhetjük, hogy az ország méltó legyen régi nagy híréhez. A teljesen értelmetlen, ám annál szórakoztatóbb oldalon csak annyi a dolgunk, hogy klikkeljünk, munkánk automatikusan annak az országnak hoz dicsőséget, ahol épp tartózkodunk. Ahol a legtöbbet klikkelnek, ott örök boldogság és büszkeség vár a lakosságra. Egyelőre úgy tűnik, hogy Chile és Lengyelország között dől el a harc: mindkét ország 130 millió kattintás felett jár. Magyarország csak a 37., de hétfő este még csak a 40.-ek voltunk, szóval nincs minden veszve. Mindössze 135 millió kattintásnyira vagyunk az első helyezettől, most kell belehúzni. Még teljesülhetnek az álmaink. Még lehetünk világelsők klikkelésben!

update: délután fél háromkor már a 31. hely közelében jártunk, és befogtuk Kanadát. Klikkeljenek tovább, a cél Lengyelország, Chile és Japán legyőzése!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?