Tibor
2 °C
8 °C

Lesz elektronikus tévéújság a Vistához

2007.05.22. 16:42
0 hozzászólás
A Windows Vista drágább változataival együtt megjelent Magyarországon a Media Center nevű médialejátszó is (a Home Premium és az Ultimate tartalmazza az extra szoftvert), amely viszonylag jól kezeli a számítógépbe épített tévétunert: be lehet programozni, hogy mikor melyik műsort rögzítse a merevlemezre. Persze jól jön egy elektronikus műsorújság, hogy a műsornevek alapján lehessen válogatni. Hazánkban először az Ansys által forgalmazott HomeSys Media Center Editon szoftver telepítésével lesz elérhető a szolgáltatás, amelynek az éves előfizetési díja 9600 forint.)

A HomeSys szoftver 100 hazai és külföldi csatornát kezel, és benne van körülbelül 300 magyarországi település frekvencia-kiosztás adata, így könnyen beállíthatók a lakóhelyhez és tévé-előfizetéshez igazodó kiosztás.

Az Ansys saját fejlesztésű multimédiás számítógépén emellett más extra szolgáltatások is előrhetőek, például mobiltelefonról vagy az internetről utasítani lehet az otthoni számítógépet, hogy vegye fel a Hősök következő epizódját. Amennyiben még nincs meg fájlcserélőkről.