Hortenzia, Gergő
-2 °C
8 °C

Lesz elektronikus tévéújság a Vistához

2007.05.22. 16:42
0 hozzászólás
A Windows Vista drágább változataival együtt megjelent Magyarországon a Media Center nevű médialejátszó is (a Home Premium és az Ultimate tartalmazza az extra szoftvert), amely viszonylag jól kezeli a számítógépbe épített tévétunert: be lehet programozni, hogy mikor melyik műsort rögzítse a merevlemezre. Persze jól jön egy elektronikus műsorújság, hogy a műsornevek alapján lehessen válogatni. Hazánkban először az Ansys által forgalmazott HomeSys Media Center Editon szoftver telepítésével lesz elérhető a szolgáltatás, amelynek az éves előfizetési díja 9600 forint.)

A HomeSys szoftver 100 hazai és külföldi csatornát kezel, és benne van körülbelül 300 magyarországi település frekvencia-kiosztás adata, így könnyen beállíthatók a lakóhelyhez és tévé-előfizetéshez igazodó kiosztás.

Az Ansys saját fejlesztésű multimédiás számítógépén emellett más extra szolgáltatások is előrhetőek, például mobiltelefonról vagy az internetről utasítani lehet az otthoni számítógépet, hogy vegye fel a Hősök következő epizódját. Amennyiben még nincs meg fájlcserélőkről.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?