Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Az Apple kinyírja a legkisebb iMacet?

2007.05.23. 07:19
0 hozzászólás
A Thinksecret szerint júniusban várható az iMac-család frissítése, ami nemcsak új technológiák megjelenését jelenti, hanem a 17 colos verzió halálát is. A pletykaoldal úgy tudja, csak a 20 és a 24 colos verzió maradhat életben.

Az okok közt említi a Thinksecret, hogy a 17 colos és a 20 colos modell közti gyártási költség elenyészővé vált, az ázsiai gyártók szinte ugyanannyiért szállítják a paneleket, így nem éri meg forgalmazni a kisebbik gépet. Arról nem is beszélve, hogy a gyilkosság után a logisztika is egyszerűsödik, márpedig ha az Apple-nek kevesebb típussal kell bűvészkednie, az is csökkentheti a költségeket.

A 17 colos iMac halála egyben azt is jelenti, hogy azok a vásárlók, akik olcsón akarnak Apple-géphez jutni, de különféle fóbiák miatt csak apró képernyők előtt érzik jól magukat, kénytelenek lesznek Mac mini után nyúlni, és egy másik gyártótól beszerezni a kijelzőt.