Hortenzia, Gergő
-1 °C
8 °C

Nincs többé T-Com Németországban

2007.05.23. 17:12
0 hozzászólás

A Deutsche Telekom (többek között a Magyar Telekom tulajdonosa) a cég nagyarányú átszervezése keretében búcsút mondott a T-Com márkanévnek - jelentette a heise online hírügynökség. Az új marketingstratégia a jelenlegi rengeteg T-márkát három nagy brand alá rendezi be: a T-Home foglalkozik majd az összes vezetékes szolgáltatással (telefon, internet, iptv), a T-Mobile-é a mobil üzletág, míg a T-Systems a vállalati ügyfelekkel törődik. Németországban a múlt hétvégén indult el a márkaváltást kísérő reklámhadjárat - hogy ezt mikor követi a hasonló magyar akció, egyelőre nem tudni.

Érdekes, hogy az amerikai AT&T is éppen most jelentett be egy hasonló húzást: a mobilos üzletágát, a Cingulart (62 millió előfizetőjével a legnagyobb mobilszolgáltató az USA-ban) AT&T Wireless névre kereszteli át.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?